جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رزم‌حسینی در راه وزارت صمت|رزومه وزیر پیشنهادی چیست؟

  • کد خبر: ۴۴۱۵۷
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۲
رزم‌حسینی در راه وزارت صمت|رزومه وزیر پیشنهادی چیست؟
رئیس‌جمهور علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی را به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، بالاخره بعد از ماه بلاتکلیفی وزارت صمت و عدم اعتماد مجلس به حسین مدرس خیابانی برای تصدی این وزارتخانه، رئیس‌جمهور علیرضا رزم‌حسینی را برای اخذ رای اعتماد نمایندگان، به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

علیرضا رزم‌حسینی پیش از معرفی حسین مدرس خیابانی به مجلس شورای اسلامی، نیز یکی از گزینه‌های اصلی دولت برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت به شمار می‌رفت.

احتمالا صلاحیت علیرضا رزم حسینی برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه علنی سه‌شنبه ۸ یا چهارشنبه ۹ مهرماه مجلس شورای اسلامی بررسی خواهد شد.

برخی از سوابق اجرایی علیرضا رزم‌حسینی:

استاندار خراسان رضوی از سال ۹۷ تاکنون
استاندار کرمان از سال ۹۲ تا ۹۷
رئیس ستاد ویژه تدابیر اقتصادی استان خراسان رضوی
عضو هیأت امنای دانشگاه‌های کرمان و خراسان‌رضوی
رئیس هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری و توسعه استان کرمان
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلاتساختمانی و معدنی کشور
مدیر عامل و ریاست هیئت مدیره مجتمع صنعتی کرمان
مدیر عامل شرکت تولیدی ماشین آلات سنگین
مدیر عامل شرکت تکنوپروم (بازرگانی خارجی و تامین مواد اولیه کارخانجات)
مبتکر الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی
موسس سازمان نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی
پژوهشگر کتاب قوانین و مقررات مزاحم تولید و سرمایه گذاری
پژوهشگر کتاب مبانی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی
پژوهشگر کتاب نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی
پژوهشگر طرح نجات (آسیب‌های اجتماعی)
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->